Kommande evenemang

R.O.M Business Club

Anmäl dig här

  • Datum 2021-09-02
  • Tid 15.00- 18.00
  • Pris Fritt för R.O.M medlemmar
R.O.M Business Club planerar för en första träff 22 april, självklart följer vi de riktlinjer folkhälsomyndigheten eller pandemilagen har, så vi avvaktar vad det kan bli för nya Covod-19 regler.
 
Nu skall vi startat upp vårens Business Club. Det har varit fantastiska möten tidigare som Lars-Göran kört med oss tidigare.
 
Vi kommer den 22 april köra igen med Lars-Göran, det kommer återigen hadla om kommunikation/sälj/ledarskap det ser vi efter första mötet. Alla som vill och kan får åka med på denna resa vi nu påbörjat tillsammans.
 
Vi startar 15.00 - 18.00 (kom i tid)
 
Vi vill att vår Business Lunch Club skall omfatta så många som möjligt inom R.O.M nätverket så därför är alla ROM:are som vill varmt välkomna med en anmälan, viktigt att när man anmäler sig är också att man tänkt sig att vara med i R.O.M Business Lunch Club.
Vi kan utlova några timmar med intressanta och roliga diskussioner. 
 
Ser fram emot att ses.

 

Begränsningar av evenemang enligt ordningslagen

För allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som omfattas av ordningslagen gäller enligt den s.k. förbudsförordningen som huvudregel att max 8 deltagare är tillåtet. Från denna regel finns dock flera undantag. Länsstyrelserna i landet beslutade 23 november 2020 om att gränsen tills vidare ska vara 8 personer även vid denna typ av evenemang.

Anmäl dig

*
*
*
Du får gärna bjuda med en gäst - ange deras namn i rutan.
Vill du bjuda fler gäster mejla Roland.