Kommande evenemang

R.O.M Affärslunch klubb

Anmäl dig här

  • Datum I november.
  • Tid 12.30-15.30
  • Pris 150 kr för lunchen

R.O.M – Fredag B2B lunchklubb.

Vi har under åren haft ett antal föreläsningar/ utbildningar. Under de gånger vi haft föreläsningar/ utbildningar i R.O.M nätverket har vi främst lagt märke till en sak:

Ni visar ett närmast imponerande intresse med tillhörande diskussionslust varje gång.

Samtidigt blir det ju så, när så många av er har frågor att ta upp, att tiden blir begränsad. Vi hinner inte prata färdigt om ämnet och många frågor blir obesvarade.

Nu, skall vi lösa detta.

Ett medlemskap i ROM skall – utöver trivselfaktorerna – ge möjligheter till personlig utveckling och dessutom fler och bättre affärer.

Vi kommer starta fredagsluncher där Jan Rasmuson och Lars-Göran Karlsson är ”diskussionsledare” för veckans ämne.

De har under 35 år jobbat med konsultuppdrag i över 200 företag, utgörande ett tvärsnitt av Näringslivet. Både stort och smått. De har ett brinnande intresse för de företag som utgör basen för det svenska välståndet; små och medelstora företag. (1 miljon sådana i Sverige!).

De ämnesområden vi kommer hantera är, Affärsutveckling, Ledning, Ledarskap (personligt och organisatoriskt), Kundbemötande, Rekrytering samt ”exit/succession”.

Var och en av er kommer få möjligheten att fylla i en enkel ”enkät”. Där kommer ni ge uttryck för de ämnesområden OCH frågeställningar nI mest av allt vill prata om.

Enkäten kommer att skickas ut separat.

Vi träffas på lunchställe ( Ej klart ännu ) 12.30, äter en lunch och startar vår ”rundabords-konferens” 13.00. Vi jobbar fram till 15.30, då det är fritt fram för alla att lämna. Om det är så att några vill stanna en stund till är det OK. Deadline är 16.30.

Vid varje tillfälle hanterar vi ett ämnesområde och de frågeställningar deltagarna har anmält i förhand. Vi kommer vara 6-10-deltagare, beroende på ämnesval och föranmälda frågeställningar. Ingen ”får” sändningstid, utan alla avkrävs engagemang och sändningstid.

En enkel mötesdokumentation sändes till deltagarna veckan efter lunchen.

Vi ser framför oss (med erfarenhet från liknande övningar) ett stort deltagande. Detta kommer innebära att det ”kan” bli en grupp varannan eller varje vecka. Du kommer i början dock enbart delta i en grupp beroende på ämnesval.

Vi vill nu efterhöra intresset för denna idé att både öka kunskapsnivån och affärsnyttan. Vi är säkra på att det leder till ny kompetens och nya affärer.

Jag ber dig att före den 15 november meddela om du är intresserad JA/NEJ. Den 16 november sänder vi ut ämnesområden/frågeställningar och första ”Lunch-Club” går av stapeln den 30 november.

 

Hälsningar

R.O:M

Anmäl dig

*
*
*
Du får gärna bjuda med en gäst - ange deras namn i rutan.
Vill du bjuda fler gäster mejla Roland.