Kommande evenemang

R.O.M Business Lunch Club 10 okt

Anmäl dig här

  • Datum 2019-10-10 t.o.m 2019-10-10
  • Tid 15.00 - 18.00 - 21.30
  • Pris Betalar sin egen middag
  • Plats Grant Thornton / Tvåkanten

 

Vi startade i vintras R.O.M Business Lunch Club, om än i liten skala. Vi har nu bland dem som varit med gjort en utvärdering och alla vill fortsätta med lunchmötena.

Framförallt med tanke på vad de själva anser att de åstadkommit, direkt efter första mötet!

Det som åstadkommits har - enligt dem själva - berott på att man som ledare delvis ändrat sin ”syn” på vissa saker men också för att man kommunicerat på ett bättre sätt.

Gruppen vill nu att nästa steg skall bli lite fördjupad insikt och kunskap om KOMMUNIKATIONENS KRAFT. Det kommer vi genomföra den 10 oktober hos vår R.O.M medlem Patric Hofreus på Grant Thornton som låter oss vara i deras fina konferens.. 

Vi startar 15.00 (kom i tid) och avslutar kvällen med middag hos Tväkanten där vi i bakgrunden kan följa Frölundas match mot Oskarshamn.

Vi vill att vår Business Lunch Club skall omfatta så många som möjligt inom R.O.M nätverket så därför är alla ROM:are som vill varmt välkomna till Grant Thornton, viktigt att när man anmäler sig också tänkt sig att vara med i R.O.M Business Lunch Club.

Vi kan utlova några timmar med intressanta och roliga diskussioner kring Kommunikation. Lite kluriga övningar utlovas oxå! 

Eftermiddagen leds i huvudsak av LGK med support av JR.

Anmäl dig snarast OCH se till att prioritera denna eftermiddag. ”Ju fler vi är tillsammans, desto……..”

Anmäl dig

*
*
*