Dan Lexö AB

Kontaktperson: Dan Lexö +46 705 789511

Dan Lexö AB

 

·        Event och catering: Jag skapar unika event, catering och kalas från idé till ett minne för livet. Jag har låååååång erfarenhet från små till stora event för flera tusen. T.ex. VM -95 med 400 000 ätande är bara ett av flera tusen uppdrag jag har gjort.

 

·        Gastronomiska uppdrag: Smaka på detta… Föreläsningar med knorr, fullmatade utbildningar, smakliga produktutvecklingar, goa kokböcker, gott tugg i radio, läcker i TV och är aldrig proppmätt på gastronomiska uppdrag.

 

 

·        Matskola: Jag matar er med kunskaper i matskolan för företag och privata sällskap! Förutom att jag kan ordna olika lokaler kan jag också komma till ert företag eller sällskap med mobila kök eller varför inte en grillskola mitt i naturen.

 

·        Lexö på Resö, Sommarkök & Bar: Redan första sommaren 2010 blev det succé och nu kör vi öppet varje dag 15 juni – 15 augusti från 12 till kvällen. Gå med i facebook gruppen ”Lexö på Resö” så får ni mer info och se hur gôtt vi har det på Lexön. Nyfiken! Ring 0525-250 00

 

 

Dan Lexö 0705-789511

dan@lexo.se

 

Tillbaka till medlemslistan

Om du vill uppdatera informationen som finns på denna sidan, vänligen ta kontakt