xtended

Kontaktperson: Calle Fouchenette

Xtended förstärker produkter och varumärken genom målgruppsinriktad kommunikation.

Kärnan i vårt affärskonceptet utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar och med kompetenta medarbetare genomföra aktiviteter/event som leder till ökad försäljning eller varumärkes byggande. Vi använder tillsammans med vår personal, teknik och media för att visualisera produkter och tjänster. Vi sätter ihop helhetslösningar tillsammans med ett brett spektra av samarbetspartners.

Vår definition av ett event, är att eventet är möten mellan människor, en upplevelse, något som leder vidare till handling eller har stor komihåg effekt. Det kan vara alltifrån riksomfattande lansering av nya tjänster med Telia till en enkel utdelning av apelsiner på stan. Eller allt mellan en stor kongress på Svenska Mässan till en konferens för fyra på favoritrestaurangen.

Bland våra uppdragsgivare finns både storföretag och småföretagare. Vi har cirka 75 medarbetare, som är välutbildade och har eller studerar på universitet eller högskola. Genom vår specialisering på säljfrämjande event har vi skapat en unik kompetens för att driva försäljning.

Oavsett vad du har för behov av att förstärka kommunikationen i marknaden och till dina kunder - så löser vi det.

Telefon: 0703-911 000

Tillbaka till medlemslistan

Om du vill uppdatera informationen som finns på denna sidan, vänligen ta kontakt