Rasta Group

Kontaktperson: Ola Nordlund 0730-500 131

 Rasta Group omfattar dotterbolagen Rasta Sverige AB, Ullevi Restaurang & Konferens och Grand Hotel Opera i vilka affärsområdena serviceanläggningar, arenarestauranger och hotell bedrivs.

Rasta serviceanläggningars affärsidé är att driva de bästa serviceanläggningarna med allt vad därtill hör - mat, drivmedel, butik och hotell - för dem som reser och arbetar längs de svenska vägarna. Rasta driver den största kedjan av serviceanläggningar i Sverige och omfattar 22 anläggningar strategiskt placerade utmed de stora svenska vägarna. 18 drivs i egen regi och 4 av franchisetagare.


rasta_logo_liten

Rasta Group driver två centralt belägna hotell i Göteborg och Malmö.

Grand Hotel Opera
Grand Hotel Opera är ett fyrstjärnigt hotell mitt i centrala Göteborg. Hotellet har 198 personligt inredda rum, en smakfull à la carte-restaurang och konferenslokaler med plats för upp till 100 deltagare. Det finns också ett wellnesscenter, gym samt en lobbybar med skön puls och internationell atmosfär.

Hotellet har bästa läge vid Drottningtorget mitt i Göteborg. Operan, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Liseberg och stadens övriga kultur- och nöjesliv ligger på bekvämt gångavstånd. Lika nära har du till shoppingstråken i Nordstan och de mysiga kvarteren runt Kungsgatan och Östra Hamngatan.

logga opera

Grand Hotel Garden
Grand Hotel Garden ligger centralt beläget i Malmö. Hotellet består av 170 personligt inredda rum samt konferenslokaler med plats för upp till 60 deltagare. För Din bekvämlighet finns en lobbybar med skön puls och internationell atmosfär.

Hotellet har bästa läge vid Baltzarsgatan mitt i Malmö och med gångavstånd till butiker, restauranger, till tågstation och flygbussar.

logga garden

 

Rasta Group driver tre stycken arenarestauranger

Ullevi Konferens och Kiosker bedriver sedan 1993 all restaurang-, kiosk- och konferensverksamhet på Ullevi. I verksamheten ingår Ullevi Lounge, två restauranger samt konferensverksamhet. Vid arenaevenemang bedrivs även försäljning i 17 kiosker.

logga ullevi

 

Från mars 2011 bedriver bolaget även verksamhet på den nya arenan Guldfågeln Arena i Kalmar.

logga guldfageln

 

Bolaget bedriver även all restaurang-, konferens- och kioskverksamhet på Åby Travet i Mölndal.
Verksamheten består av sex restauranger, tre salonger och tre loger med en kapacitet för 2 300 matgäster. Dessutom finns fem kiosker vid arenaevenemang och mobila enheter.

logga aby


 


 

Tillbaka till medlemslistan

Om du vill uppdatera informationen som finns på denna sidan, vänligen ta kontakt