DirektPress Göteborg

Adress: Britta Sahlgrens Gata 8c, 421 31, Västra Frölunda
Kontaktperson: Pål Vireberg 0709-999395

Du måste ha flash och javascript aktiverat för att se denna video.

Sveriges äldsta gratistidning med genuina journalistiska ambitioner, Östermalmsnytt, startade 1968. Det blev grundstenen i det som år 2001 blev Innerstadspress i  Stockholm och bestod förutom av Östermalmsnytt också av Vi i Vasastan, Vårt Kungsholmen och Södermalmsnytt. Idag ingår Innerstadspress i DirektPress-gruppen tillsammans med Sundsvalls Nyheter, Uppsala Tidningen, Västerås Tidning, Ena-Håbo Tidningen och DirektPress Göteborg.

Det som idag är DirektPress Göteborg bestod från början endast av Tidningen Frölunda som grundades 1993. Näst på tur stod Tidningen Hisingen som såg dagens ljus 1996. Sedan dess har det rullat på och titlarna har ökat i antal till att idag bestå av hela sex olika tidningar. Vi täcker hela Göteborgs kommun samt delar av Mölndal. Tidningen Frölunda har gått från att vara en lokal gratis månadstidning till att ha blivit en av Frölundabornas mest efterlängtade veckotidningar. Alla våra sex titlar håller samma höga journalistiska ambitioner som Östermalmsnytt hade redan för över 40 år sedan. Allt vårt lokala material är egenproducerat och därigenom kan vi säkerställa våra egna, höga krav. Vi är oberoende, kritiskt granskande och politiskt obundna, men vågar samtidigt vara personliga.

Genom att bedriva god journalistik, som berör läsarna, attraherar vi stora och köpstarka målgrupper. Alla våra titlar distribueras direkt hem till läsarens brevlåda på helgen. Det gör att vi når läsaren direkt när det finns tid att ta till sig tidningens budskap och dess annonser. Genom att våra tidningar är lokala, trovärdiga, aktuella och moderna så vet vi att de är attraktiva både för våra läsare och dig som annonsör.

Tillbaka till medlemslistan

Om du vill uppdatera informationen som finns på denna sidan, vänligen ta kontakt