Latest Past Evenemang

R.O.M Julavslutning med Stefan Odelberg 15 december

Hotell at Park Kungsportsavenyn 36, Göteborg

Den 15 december så avslutar vi ännu härligt nätverks år med R.O.M, denna aktivitet kommer att vara på två olika platser. Vi börjar på Hotell At Park med en show tillsammans med Stefan Odelberg där vi kommer bli underhållna, Stefan Odelberg kommer överraska och vända upp och ner på vår verklighet.
Därefter tar vi oss till Tien Tsin och avslutar kvällen med ett potpurri av den bästa kinesiska maten med tillhörande drycker.

Gratis

R.O.M nätverksträff på Mellanrummet 12 oktober

Byns Bistro Tredje Långgatan 13, Goteborg

Den 12 oktober är det dags att få träffas igen och nätverka, vi håller på med planeringen av kvällen. Vi kommer ha en musikquiz som Simon genomför, vi kommer också att njuta av god mat och dryck, när vi utsett en quizmästaren blir det prisutdelning. Meny: Cocktail Förrätt Sesamhalstrad tonfisk med färsk avokado, ponzusås, koriander...

Gratis

R.O.M reser till champagne 4 oktober – 8 oktober 2023

Vi ligger nu i planeringsstadiet för 2023 års champagneresa, resan går av stapeln onsdagen den 4 oktober och vi är hemma igen söndagen den 8 oktober. Vi flyger ner som vanligt och bussar oss hem med lasten full av bubblor, vi stannar i Tyskland på lördagen för övernattning och middag.